Geboorteborden huren in Uden

Geboorteborden Uden

Ken je iemand in Uden die een baby verwacht of krijg jezelf een kindje? Dan is het natuurlijk leuk als je een mooi en origineel geboortebord in je tuin hebt staan.

Bekijk de geboorteborden die te huur zijn…

De leukste verrassing in Uden

Het is altijd een leuke verrassing om na de geboorte van je zoontje of dochtertje zo’n leuk geboortebord in je tuin aan te treffen. In Uden verzorgt De Leukste Feestborden de verhuur van geboorteborden en met de ruime keuze is er altijd een mooi en geschikt bord voor iedereen.

Wij leveren de borden in Uden altijd inclusief een houten paal en tegen een kleine vergoeding is het mogelijk om de naam van de baby op het bord te laten plaatsen.

Reserveer je geboortebord

Als je jouw favoriete geboortebord hebt gevonden, kan je deze via de kalender reserveren. De Leukste Feestborden reserveert het bord indien mogelijk dan 2 weken voor en na de uitgerekende datum. Dit doen we omdat we snappen dat een bevalling niet te plannen is.
Meer informatie over reserveren

Ophalen geboortebord

De geboorteborden kunnen alleen worden afgehaald in de buurgemeente Boekel. We maken vooraf altijd een afspraak met je en zorgen dat alles klaar staat.
Meer informatie over ophalen…

Klik op een bord voor meer details, beschikbaarheid en reserveren.