Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is door De Leukste Feestborden met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Aan de verstrekte informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Alle op de site genoemde bedragen zijn inclusief btw.

Verwijzingen naar externe sites zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel De Leukste Feestborden uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot die sites wordt afgewezen.

De bezoeker is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de bezoeker zelf worden gebruikt en mag niet overgedragen, verveelvoudigd, bewerkt of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van De Leukste Feestborden.

Zie ook: Algemene Voorwaarden en Privacy verklaring