Klantenservice

Over onze feestborden
Wij leveren de borden altijd inclusief een houten paal. Je hebt alleen een grondboor nodig om de paal in de grond te zetten. Het is bij het plaatsen van het feestbord verboden om met een hamer op de paal te slaan omdat de paal daar kapot van gaat. Tegen een kleine vergoeding worden de borden geleverd met de naam van de baby, we gebruiken hiervoor plakfolie.

Reserveren
Als je jouw favoriete feestbord hebt gevonden, kan je deze direct via de kalender bij ons reserveren door de gewenste huurperiode in te vullen en het formulier te verzenden. Geef bij de geboorteborden de uitgerekende datum op en de gewenste huurperiode. Wij reserveren het bord dan indien mogelijk automatisch 2 weken voor en na de uitgerekende datum. Dit doen we omdat we snappen dat een bevalling niet te plannen is.

De reserveringen wordt zodra deze binnen is door ons in behandeling genomen en zal pas definitief zijn na een bevestiging van ons per mail.

Verlengen huurperiode
Wanneer het feestbord of geboortebord niet gereserveerd is, kan je hem altijd langer huren. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te overleggen.

  • Wanneer een bord te laat ingeleverd wordt, houden we €1,- huur per dag met een max van €4,- per week op de borg in.

Afhalen
De feestborden en geboorteborden kunnen alleen worden afgehaald in Boekel. Hiervoor maken we altijd telefonisch een afspraak met je. Houd bij het afhalen rekening met de volgende punten:

  • De huur van het bord dient bij ophalen gepast afgerekend te worden of dient vooraf bijgeschreven te zijn op onze bankrekening.
  • We rekenen een borg van € 30,- die je weer terugkrijgt als je het bord onbeschadigd en compleet terugbrengt.
  • Pinnen is NIET mogelijk, we kunnen wel een betaalverzoek versturen.

Baby algemeen